Töllshov, Gnosjö
22 april 2023
13:00

Referat: Gnosjö IF - Hovslätts IK

Dagens bortamatch mot Gnosjö var över efter 30 min. Då stod det redan 4-1 till hemmalaget. Första målet kom redan efter 6 min. Hampus kvitterade på frispark ett par minuter senare men sen fortsatte raset. Gnosjö fick komma igenom vårat mittfält alldeles för lätt och göra väldigt enkla mål. I andra halvlek gjordes några byten och det såg lite bättre ut rent spelmässigt. Vi hade våra chanser och borde gjort åtminstone något mål. Istället fastställde Gnosjö segern till 5-1 i slutminuterna. Gnosjö var vassa framåt men inte lika bra bakåt, något vi kanske borde utnyttjat. Nu handlar det om för alla inblandade att knyta nävarna och komma samma för att hitta tillbaka till vårat spel kommande matcher. För att det finns kunnande och talang i det här gänget det vet vi!